FINE GRAIN PLANTER

Спечелете време и рентабилност, като засеете повече хектари с най-адаптивнате, маневрена и практична въздушна сеялка на пазара. Изключителна система за сгъване и системата от гредови колела в основните колела позволява транспортирането на сеялката на разстояние 40км, теглена от трактор, което ви позволява да спечелите време и пари и да се възползвате повече от сеитбения прозорец. Благодарение на своята конструкция ADX има работна ширина от над 10м, с транспортна ширина от 3,5м и клиренс от над 60см. Това ви позволява да преминавате през сводести пътеки и пътища, съобразявайки се с транспортните разпоредби. Той осигурява маневрено преминаване от транспорт към работа и обратното за 120 секунди и само с един манипулатор.

Това е единственият (Air Drill) с Land Copy система, която позволява оптимално отваряне на браздата, без да е необходимо да се добавя баласт към шасито:

Шарнирано трисекционно шаси.

Прехвърляне на тежестта от центъра към болтовите рамена.

Гредова колесна система в колелата.

Неговата система Doble Shot ви позволява да следите семената и торовете поотделно, бразда по бразда, което осигурява по-голяма сигурност и контрол при сеитбата. ADX е оборудван с плоски разпределители на потока, които гарантират правилното разпределение на семената и торовете във всяко състояние на почвата без скокове на потока. Можете също така да оборудвате своя ADX с водещи технологии в областта на сеитбата, разходомери за семена и електронна система за прецизно засаждане или TIM. Освен това той е съвместим с настройките Field View. Технологията подобрява добрата машина. С ADX ще имате най-добрата възвращаемост на инвестицията.

ОТ РАБОТНО В ТРАНСПОРТНО ПОЛОЖЕНИЕ
ЗА 120 СЕКУНДИ С ЕДИН МАНИПУЛАТОР
ЕДИНСТВЕНАТА СЕЯЛКА С LAND COPY СИСТЕМА
КОЯТО ГАРАНТИРА ДОБРА СЕИТБА
ROW UNITS, КОИТО НЕ СЕ
НУЖДАЯТ ОТ ПОДДРЪЖКА
ТРАНСПОРТИРАНЕ В РЕМАРКЕ,
БЕЗ ДА СЕ РАЗГЛОБЯВА С ТРАКТОРА
ВИДЕО
СНИМКИ
БРОШУРА
ИЗТЕГЛИ
ИЗЯВЛЕНИЯ
“ADX се отличава с ненадмината бързина на сглобяване, разглобяване и натоварване на ремаркето. Това ни позволи да ускорим времето за транспортиране с 200%.”
Рубен Кунерт - Тандил, Буенос Айрес.
CONTACT

You can leave your question or suggestion here. Your message is very important to us. Please, complete the form that you will find below, and we will answer as soon as possible.

This website is protected by reCAPTCHA, and the privacy policy and the terms of the Google service are applied.