ИНСТИТУЦИОНАЛНИ

Нашата основна дейност е производството на селскостопански машини за прецизна сеитба. В момента проучваме нови системи за сеитба, които да могат да бъдат адаптирани към вариациите, които ще се получат при различните семена и при прилагането на хербицидите и торовете.

МИСИЯ

Ние сме водеща компания за селскостопанска техника, която набляга на качеството и се стараем постоянно да усъвършенстваме това, което правим. Ориентирани сме към клиента и хората.

ВЪЗГЛЕД

Ние сме компания, която разработва иновативни продукти, които производителите искат и могат да закупят, с устойчива рентабилност. Стремим се да засилим участието си на пазара. Разполагаме с производствена база WCM (World Class Manufacturing) с консолидирана организация и култура.

ЦЕННОСТИ

Устойчивост - Надеждност / Етичност - Чувство / Принадлежност - Творчество - Иновация и Качество - Вътрешни и външни клиенти - Традиция и мистика - Съвършенство (текущо подобряване)

ВИДЕО
СНИМКИ
КОНТАКТИ

Можете да оставите своя въпрос или предложение тук. Вашето съобщение е много важно за нас. Моля попълнете формуляра, който ще намерите по-долу и ние ще отговорим възможно най-бързо.

- Този уебсайт е защитен от reCAPTCHA, политиката за поверителност и условията на обслужване на Google са приложени.