СЕЯЛКА ЗА ЕДРО ЗЪРНО

Най-здравата, маневрена, прецизна и самотранспортираща се сеялка на пазара.

Широчината от 3,7м и клиренсът от 65см ви позволява да се движите от града до провинцията по бърз и маневрен начин и без затруднения като използвате едновременно пътя и проблемен селски маршрут.

Той може да премине от транспортно в работно положение за 120секунди само с един манипулатор. Знаем каква е тайната на добрата сеитба. Нейните (row units) са проектирани да постигнат най-добра сеитба на едро зърно и не изисква поддръжка.

TX PIVOT 2 е изграден от професионалисти с използването на висококачествени материали. Единичния му теглич и тръбната му конструкция гарантират продължителни периоди на работа с висока издръжливост и минимална необходимост от поддръжка.

Оборудвайте го с всички прецизни системи за засаждане на пазара: Прецизно засаждане с измервателни уреди за семена и (electronic), (TIM) и (Twin Force) системи за натоварване през устройството за сеитба. Освен това, той е съвместим с (Field View) настройките. Технологията подобрява добрата машина. С PIVOT ще имате най-добрата възвращаемост на инвестицията.

НАЙ-ДОБРО КАЧЕСТВО
НАЙ-ВИСОКА СТОЙНОСТ ПРИ ПРЕПРОДАЖБА
ЕДИНСТВЕНАТА ОДОБРЕНА МАШИНА ЗА САМОСТОЯТЕЛНО
ТРАНСПОРТИРАНЕ, КОЯТО Е ОБОРУДВАНА С (PP)
РЕДОВИ АГРЕГАТИ, КОЙТО НЕ
СЕ НУЖДАЕ ОТ ПОДДРЪЖКА
ИДЕАЛНА СЕЯЛКА ЗА БЪРЗА
СМЯНА НА УЧАСТЪЦИ
СНИМКИ
БРОШУРА
ИЗТЕГЛИ
ИЗЯВЛЕНИЯ
“Сеялката трябва да е обработила около 8,000 хектара. Тази машина ми е дала огромно удовлетворение, най-вече благодарение на транспортирането ѝ. Не се налага да се движите встрани на пътя. Можете да преминавате през блокирани пътища. Където може да се побере тракторът, там може и сеялката.”
Лучано Васкони, Бел Вил.
“Клиренсът е впечатляващ. Всичко е на достижима височина, ако се наложи да поправите нещо. Всеки път, когато се наложи да заредим резервоара, го спираме и можем да проверим машината за десет минути. Такъв вид практичност е безценна.”
Лучано Васкони, Бел Вил.
“Практичността при промяната на парцела е безценна. За десет минути можете да спрете, да смените парцела и да продължите сеитбата. След като се запознаете с тази машина, няма да искате да използвате друга система, защото тази е отлична."
Лучано Васкони, Бел Вил.
“Горди и щастливи сме, защото имаме машина, която е добре позиционирана на пазара днес, и заради престижа, който се дава, притежавайки машина на Agrometal. Това е здрава машина. Сее много добре и можете да я закрепите навсякъде.”
Лучано Васкони, Бел Вил.
"Простият и лесен начин, по който може да се сглобява и разглобява, е безценен."
Оскар Мариони - Ел Требол, Санта Фе.
КОНТАКТИ

Можете да оставите своя въпрос или предложение тук. Вашето съобщение е много важно за нас. Моля попълнете формуляра, който ще намерите по-долу и ние ще отговорим възможно най-бързо.

- Този уебсайт е защитен от reCAPTCHA, политиката за поверителност и условията на обслужване на Google са приложени.