COARSE GRAIN PLANTER

Това е най-практичната, адаптивна и прецизна Въздушна сеялка на пазара. Нейната изключителната система за сгъване и системата от гредови колела в основните колела позволяват транспортирането на сеялката с трактор на разстояние 40км, което пък дава възможност да спечелите време и пари и да се възползвате повече от сеитбения прозорец.

Благодарение на своята конструкция APX има работна ширина от над 12м, транспортна ширина от 3,5м и клиренс от 60см. Това ви позволява да преминавате през сводести пътеки и пътища, съобразявайки се с разпоредбите за транспортиране. Той осигурява пъргаво преминаване от превозване към работа и обратно за 120 секунди и само с един манипулатор.

Това е единствената въздушна сеялка със система (Land Copy), която позволява оптимално отваряне на браздата, без да е необходимо да се добавя баласт към шасито:

Шарнирано трисекционно шаси.

Прехвърляне на тежестта от центъра към болтовите рамена.

Гредова колесна система в колелата.

Оборудвайте го с всички прецизни системи за засаждане на пазара: Прецизно засаждане с измервателни уреди за семена и (electronic), (TIM) и (Twin Force) системи за натоварване през устройството за сеитба. Освен това, той е съвместим с (Field View) настройките. Технологията подобрява добрата машина. С APX ще имате най-добрата възвращаемост на инвестицията.

ПРЕДЛАГА СЕ С
TWIN FORCE
ЕДИНСТВЕНАТА СЕЯЛКА С
LAND COPY СИСТЕМА
РЕДОВИ АГРЕГАТИ, КОЙТО НЕ
СЕ НУЖДАЕ ОТ ПОДДРЪЖКА
ТРАНСПОРТИРАНЕ В РЕМАРКЕ
БЕЗ ДА СЕ РАЗГЛОБЯВА С ТРАКТОРА
ВИДЕО
СНИМКИ
БРОШУРА
ИЗТЕГЛИ
ИЗЯВЛЕНИЯ
"Най-голямото предимство е ефективността, която допринася върху човешките ни ресурси. По-малко време на престой, по-добро възползване от прозорците за сеитба, повече засадени хектари в края жътвата. Бяхме изненадани от капацитета на закрепяне при всякакви условия и качеството и надеждността на торенето."
Гилермо Фрашери, Рио Негро, Уругвай.
"Включването на APX в нашия екип ни позволи да увеличим продуктивния си капацитет с пет пъти. От 800 хектара царевица годишно до правенето на 4,300 хектара днес. Много сме доволни от изпълнението."
Алехандро Де Елиа, Арройо Алгодон, Кордоба.
"APX е превъзходно, надеждно оборудване с минимална поддръжка. Започвате сезона и просто продължавате да попълвате хектари, и всичко това с най-високото ниво. Това е адски добър продукт!"
Емануел Де Елиа - Арройо Алгодон, Кордоба.
КОНТАКТИ

Можете да оставите своя въпрос или предложение тук. Вашето съобщение е много важно за нас. Моля попълнете формуляра, който ще намерите по-долу и ние ще отговорим възможно най-бързо.

- Този уебсайт е защитен от reCAPTCHA, политиката за поверителност и условията на обслужване на Google са приложени.