СЕЯЛКА ЗА ЕДРО ЗЪРНО

TX MEGA GEN 3 е икона в аржентинската провинция и предлага решения, които ще ви позволят да постигнете най-добро производство през сезона на грубите зърнени култури.

Ние знаем каква е тайната на добрата сеитба. Неговите (row units) са направени така, че да постигат най-доброто засаждане на едрозърнести култури и е проектиран по начин, по който да не изисква поддръжка. Налични са повече от 60,000 конфигурации, така че можете да сглобите MEGA според вашите нужди и нуждите на вашата нива. Оборудвайте го с всички налични прецизни системи за засаждане на пазара: Прецизно засаждане с измервателни уреди за семена и (electronic), (TIM electronic) и (Twin Force) системи за натоварване и амортизация. Освен това, той е съвмествим с настройките (Field View).

Технологията подобрява добрата машина. С MEGA ще имате най-добрата възвръщаемост на инвестицията. TX MEGA GEN 3 е създаден от професионалисти с най-високо качество припаси и гарантира дълготрайна работа с минимална поддръжка и най-добрата стойност за препродажба на пазара. Със своята ширина от 3,9м и с 60-те см клиренс, новата транспортна система ще позволи да се побере навсякъде.

Искате ли да постигнете най-добро качество през следващия сезон на едрозърнести култури? Постигнете по-високи добиви при сеитбата на царевица и соя с TX MEGA GEN 3.

НОВА ТРАНСПОРТНА СИСТЕМА
GEN 3 ТРАНСПОРТИРАНЕ
ПОВЕЧЕ ОТ 60,000
ВЪЗМОЖНИ КОНФИГУРАЦИИ
КОЙТО НЕ СЕ
НУЖДАЕ ОТ ПОДДРЪЖКА
+5,000 TX MEGA
ДОБРЕ ПОСЯТИ ИСТОРИИ
ВИДЕО
СНИМКИ
БРОШУРА
СВАЛИ
ИЗЯВЛЕНИЯ
“Mega е сеялка, която благодарение на теглото и конструкцията си може да се закрепи на всяка земя и това е нещо, което ние, като произведители, винаги изтъкваме за Agrometal.”
Освалдо и Едуардо Монтенари Вила Каняс, Санта Фе
“Mega е много гъвкава машина, която отлично следва терена. Работим в парцели, които са много неравни и с много завои, а машината се адаптира много добре към това и никога не спира да сее. Това е изключително положително. Това е машина, която не се нуждае от много резервни части. Никога не се поврежда. Много е предана.”
Агустин Еспехо Лас Сехас, Тукуман
“Нивото на засяване на Mega е ненадминато. Имал съм много различни марки, но никоя друга сеялка не сее като Mega.”
Хуан Пабло Баталия Реалико, Ла Пампа
- “Mega е спокойствие, доверие. Това е продукт, който е толкова превъзходен, толкова предан. Работя с марката от много години и никога не съм имал проблем. Освен това, употребяваните машини могат да бъдат продадени за нула време.”
Енцо Хименес Рио Куарто, Кордоба
КОНТАКТИ

Можете да оставите своя въпрос или предложение тук. Вашето съобщение е много важно за нас. Моля попълнете формуляра, който ще намерите по-долу и ние ще отговорим възможно най-бързо.

- Този уебсайт е защитен от reCAPTCHA, политиката за поверителност и условията на обслужване на Google са приложени.