СЕЯЛКА ЗА ФИНО ЗЪРНО

Признат с отличната си сила на проникване, MXY 2 ще ви позволи да засаждате фини зърнени култури, груби зърнени култури и пасища със забележително ниво на засяване, издръжливост и надеждност. Благодарение на структурата и дизайна си той предлага оптимална сеитба както на фино зърно, така и на едрозърнести култури във всички видове почви. Възможността да се оборудва с новия уред за измерване на семена на Agrometal осигурява висока прецизност и надеждност при сеитбата на едрозърнести култури. Качеството на конструкцията и здравината му ще ви осигурят спокойствие за работа през дългите сезони без спиране, независимо от състоянието на почвата и стърнището.

ОБОРУДВАЙТЕ ГО ЗА
ЕДРОЗЪРНЕСТИ КУЛТУРИ
ОТЛИЧНА СЕИТБА ПРИ ВСЯКАКЪВ
ВИД ПОЧВИ И УСЛОВИЯ
РЕДОВИ АГРЕГАТИ, КОЙТО
НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ ПОДДРЪЖКА
НАЙ-ДОБРОТО КАЧЕСТВО ЗА НАЙ-ВИСОКА
СТОЙНОСТ ПРИ ПРЕПРОДАЖБА
ВИДЕО
СНИМКИ
БРОШУРА
ИЗТЕГЛИ
ИЗЯВЛЕНИЯ
“Това е проста и универсална сеялка, която позволява оптимално засаждане на пшеница под условия на висок обсег, с висок коефициент и минимално разлагащо се стърнище в зависимост от времето на годината."
Хавиер и Фернандо Вейн, Санта Изабел
“MXY 2 се вписва навсякъде! Това е предана машина, която не изисква особена поддръжка и дава възможност за много часове сеитба. Идеална."
Агустин Рубиоло, Chabas, Santa Fe.
“С помощта на (plate kit) правим пшеницата на 17,5, а соята - на 35. Сеитбата и равномерното поникване са впечатляващи. Какво друго можем да кажем? Това е машина на Agrometal!"
Серхио Кастро, Хендерсон, Буенос Айрес.
КОНТАКТИ

Можете да оставите своя въпрос или предложение тук. Вашето съобщение е много важно за нас. Моля попълнете формуляра, който ще намерите по-долу и ние ще отговорим възможно най-бързо.

- Този уебсайт е защитен от reCAPTCHA, политиката за поверителност и условията на обслужване на Google са приложени.